Sosyal Güvenlik Kurumu (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur)

Hastalar doğrudan hastanelerimize TC. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanları (kimlikleri) ile başvurabilirler.

Yeşilkartlı hastalar sevkle başvurabilirler

1.KOCAELİ i’de ikamet ediyorsa; Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sevk getirecekler. (Diğer devlet hastane sevkleri kesinlikle geçerli değildir.)

2. İl dışından; bağlı bulunan ildeki Eğitim ve Araştırma hastanesinden sevk alınmalıdır. (Örneğin Sakarya için Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi ) 3.Yeni doğan bebekler anne karneleri ile sevk alacaklar ve doğum raporlarını getirmeleri gerekmektedir.

18 yaş altı Hastalar

18 yaş altı Genel Sağlık Sigortasından yararlanacak hastalar eğer kayıtlarını yaptırmamışlar ise; il ve ilçe Sosyal Güvenlik Kurumlarına TC Kimlik numaralarını Kaydettirmeleri gerekmektedir.

İş kazası geçirenler; Firma ve iki şahit imzalı vizite kâğıdıyla birlikte kimlik fotokopileri ile başvurmalıdırlar.

Adli vaka hastaları; Adli olay raporu ve kimlik fotokopileriyle başvurmalıdırlar.

Trafik kazası geçiren hastalar; Trafik kazası tespit tutanağı, Zorunlu Trafik Sigortası poliçesi, kimlik fotokopisi ve ruhsat fotokopisi ile başvurmalıdırlar.

Son Güncelleme ( Salı, 14 Ekim 2014 08:05 )